Biorezonanta Biofeedback Brasov

BIOREZONANTA (BIOFEEDBACK)

O metoda de testare si echilibrare a organismului pe baza principiilor fizicii cuantice.


Putem preveni afectiuni chiar foarte grave daca le cunoastem cauzele, daca stim ce carente, disfunctii sau predispozitii prezinta organismul nostru.
Pentru aceasta medicina cuantica ne pune la dispozitie o metoda de investigare si terapie care se bazeaza pe stimularea organismului uman cu unde electro-magnetice de frecvente noninvazive si masurarea raspunsului organismului la acesti stimuli.
Pe principiul ca orice corp din spatiu, inclusiv corpul uman emite un camp electro-magnetic, se investigheaza corpul energetic. Cand acesta se modifica apar disfunctii, dezechilibre si in final boala.
Aparatul de biorezonanta (QXCI, SCIO) foloseste curenti de joasa frecventa.
Componente: aparat de emisie si receptie biocampuri, un pachet de programe instalat pe un computer si un tester de compatibilitate.
Aparatele si principiile de functionare au fost folosite de NASA pentru testarea astronautilor.
Prin intermediul unor senzori se analizeaza in 5 minute aproximativ 10.000 de parametri care se compara cu valorile din baza de date a softului. Diferentele energetice conduc la stabilirea starii de sanatate a persoanei investigate, a predispozitiilor si riscului asociat.
Pe baza informatiilor se pot evalua urmatoarele aspecte:
1. Dezechilibrele energetice
2. Diagnosticul fizic care cuprinde:
i) Dezechilibre hormonale
ii) Starea sistemului imunitar
iii) Nivelul de toxicitate din organism
iv) Deficientele cromozomale
v) Deficientele nutritionale = nivelul vitaminelor, mineralelor, enzimelor, acizilor grasi nesaturati
vi) Nivelul de hidratare si oxigenare a organelor
vii) Agresiunea patogenilor asupra organismului = alergeni, paraziti, bacterii, virusi, fungi.
3. Nivelul de stres nervos, oboseala si capacitatea de reactie a organismului fata de stresul nervos.
Ceea ce oamenii s-au obisnuit sa numeasca boala poate fi numai un simptom al unui dezechilibru energetic, a unei disfunctii organice datorata fie deficitelor nutritionale, fie incarcaturilor genetice, dar mai ales agresiunilor din mediul inconjurator (fizic sau social) a ceea ce numim stresori. Acestia pot fi stresori nervosi, stresori chimici (poluare, toxine alimentare, medicamente), stresori fizici (campuri energetice malefice radiatia calculatoarelor, telefoanelor mobile, antenelor).
Medicina traditionala orientala spune ca boala (numita mai bine disfunctie organica) se manifesta mai intai prin dezechilibre energetice, atentionand sau NU organismul prin anumite simptome. A nu lua in seama aceste semnale sau a le anihila prin tratamente simptomatice inseamna a lasa problema de sanatate sa evolueze spre degenerarea celulelor, tesuturilor, organelor. Aceasta este boala si din acest stadiu vindecarea este partiala sau imposibila.
Avantajele metodei biorezonanta (biofeedback) rezida tocmai in rolul depistarii dezechilibrelor in stadii incipiente ale bolii si in posibilitatea echilibrarii organismului prin reducerea stresului si stimularea cu frectvente potrivite a imunitatii, refacerea vitalitatii celulare, reglarea functiilor si redarea echilibrului energetic. Organismul este acela care are toate parghiile pentru a se vindeca, trebuie doar stimulat, si acest lucru in stadii in care nu s-a ajuns la procese degenerative.
Metoda in sine este foarte eficienta ca metoda de prediagnosticare, pentru indrumarea persoanelor investigate spre serviciile medicale de specialitate, acolo unde diagnosticul simptomatic alopat nu a relevat cauzele afectiunilor.
Recomandarile oferite clientilor nostri se refera si la schimbarea modului de viata, a obiceiurilor nesanatoase (fumat, consum excesiv de alcool, de dulciuri, de grasimi saturate, inlocuirea acestora cu grasimi nesaturate), alocarea unui interval de timp pentru activitati fizice, sport, recomandari de gandire pozitiva, de protejare fata de stresorii de toate tipurile.
De retinut ca nu exista contraindicatii sau efecte adverse, procedura nu este iradianta, dureroasa, putand fi aplicata oricarei persoane cu probleme de sanatate (mai putin purtatorilor de implanturi electronice) in vederea imbunatatirii curgerii fluxului energetic prin organism, reducerii efectelor stresului nervos si stimularea refacerii organismului.

Nu se dau diagnostice de medicina alopata.
In functie de dezechilibrele si carentele evidentiate prin testul de biorezonanta se fac recomandari de suplimente alimentare naturale. Se testeaza cu aparatul QXCI SCIO reactia organismului la suplimentele propuse pentru a se determina cele mai potrivite produse in functie de particularitatile personale.


CaliVita


CaliVita
http://romania.calivita.com